Hjälp med Wordpress - Wordpress support och underhåll från 1 300 kr/mån
21829
post-template-default,single,single-post,postid-21829,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Hjälp med WordPress

Hjälp med WordPress

Det finns många som frågar oss om hjälp med WordPress.

De vanligaste frågorna vi får är ägare av WordPress webbsidor är

• min hemsida har blivit hackad
  • jag behöver expert hjälp
  • jag behöver hjälp med design av min hemsida
  • jag behöver hjälp med webshop
  • jag behöver hjälp med min chat
  • jag behöver hjälp med mitt forum

Min hemsida har blivit hackad

Eftersom WordPress är världens största och mest populära webbpubliceringsverktyg så drar tyvärr verktyget till sig hackare som försöker utnyttja kryphål i teman och plugins.

Klicka på länken här intill så kommer du till ett formulär där du kan ange vad som har slutat fungera och vad du tror har hänt så kontaktar vi dig omgående.

Jag behöver expert hjälp

Vi får många frågor från bloggare och företagare som nått den gränsen där de känner att de vill lösa specifika WordPress programmeringsproblem och bara snabbt vill få enkla saker fixade.

Meddela oss i formuläret här intill om vilka behov av programmerare som du har så ska vi omgående kontakta dig.

Jag behöver hjälp med design av min hemsida

Många som använt WordPress ett tag vill ändra på sin hemsidas utseende. Då behöver de hjälp med en WordPress designer som är duktig på CSS och WordPress i kombination.

Klicka på länken här intill så kommer du till ett formulär där du kan ange vilka behov av design som du har så ska vi omgående kontakta dig.

Jag behöver hjälp med webshop

WordPress har utvecklats jättemycket de senaste åren och en av funktionsområdena som utvecklats extra mycket är WordPress webbshop del. Observera dock att WordPress är relativt enkel i sin funktionalitet och lämpar sig därför för enklare webbshoppar. Inte för riktigt komplexa webbshopar med mycket inbyggd funktionalitet.

Klicka på länken här intill så kommer du till ett formulär där du kan ange vilka behov av WordPress webbshopar som du har så ska vi omgående kontakta dig.

Jag behöver hjälp med min chat

WordPress har utvecklats jättemycket de senaste åren och en av funktionsområdena som utvecklats är möjligheten att chatta med WordPress som plattform. Observera dock att WordPress är relativt enkel i sin funktionalitet rörande chat och det finns betydligt mer komplexa chatt program att tillgå som är specialiserade på det.

Klicka på länken här intill så kommer du till ett formulär där du kan ange vilka behov av WordPress chat som du har så ska vi omgående kontakta dig.

Jag behöver hjälp med mitt forum

WordPress har utvecklats jättemycket de senaste åren och en av funktionsområdena som utvecklats är möjligheten att skapa forum med WordPress som plattform.

Klicka på länken här intill så kommer du till ett formulär där du kan ange vilka behov av WordPress forum som du har så ska vi omgående kontakta dig.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.